Προφίλ

Η εταιρεία μας Ματριόσκα Ελλάς με έδρα τους Αχαρνές, στους πρόποδες της Πάρνηθας, ξεκίνησε την δραστηριότητά της με το λιανικό & χονδρικό εμπόριο τροφίμων & ποτών από το 1993. Η εξειδίκευσή μας ήταν και είναι η διακίνηση, αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων κύρια από και προς την Ρωσία και πολλές Ανατολικές χώρες. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι των χιλίων οκτακοσίων τετραγωνικών μέτρων ξηρού φορτιού με ψυγεία συντήρησης και οκτακοσίων κυβικών μέτρων κατάψυξης είναι Πιστοποιημένοι με HACCP, ISO 22000:2005.
Τροφοδοτούμε πολλά σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα "gourmet & delicatessen" και καταστήματα frozen yogurts. Εφοδιάζουμε πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, yachts, ιστιοπλοϊκά, εμπορικά και πολεμικά πλοία.
Σήμερα καλύπτουμε μια ευρεία καταξιωμένη διατροφική γκάμα προϊόντων, ενός κλασικού Ρωσικού παντοπωλείου που πολλά απ’ αυτά χαρακτηρίζονται σε γεύση με "gourmet & delicatessen", με γνώμονα πάντα την σταθερή ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση στην καλύτερη τιμή.

Η ιστορία μας
1993: Το πρώτο βήμα ξεκίνησε, για τη δημιουργία της Ματριόσκα Ελλάς με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ξεκινώντας από την Α. Διονυσίου 2, στους Αχαρνές.

1996: Το δεύτερο κατάστημα δημιουργείται στην Ν. Λάζαρη 12, καλύπτοντάς μια αναπτυσσόμενη ζήτηση στην ευρύτερη περιοχή.

2002: Η Ματριόσκα Ελλάς είναι γογονός με σκοπό το χονδρικό πλέον εμπόριο και εγκαθίσταται στη Καραϊσκάκη 71, σε μια εγκατάσταση 750 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργώντας έτσι τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξή της και προδιαγράφοντας σε γερές βάσεις το μέλλον της.

2006: Η Ματριόσκα Ελλάς, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της επενδύει στην οργάνωση των υποδομών της, εγκαθιστώντας την έδρα της στην Μ. Λέκκα 10, σε ένα νέο σύνχρονο και μεγαλύτερο κτήριο 1800 τετραγωνικών μέτρων. Με ψυγεία συντήρησης ψαρικών, γαλακτοκομικών , αλαντικών και υποκαταστήματος αποθήκευσης κατάψυξης 800 κυβικών μέτρων στα ψυγεία ευρώπης στο Ρουφ.

2010: H Ματριόσκα Ελλάς, για να αντιμετωπίσει τη γενικευμένη κρίση, αναδιαρθρώνει και αναπτύσσει τις δομές της, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, στα μέσα αποθήκευσης, στα μέσα μεταφοράς και ολοκλήρωνει σύστημα ιχνιλασιμότητας τροφίμων με πιστοποίηση HACCP, ISO 22000:2005.

2013: Η Ματριόσκα Ελλάς δημιουργεί Διεύθυνση Sales & Marketing development βασισμένη στο product management και την υλοποίηση όλων των μέσων προβολής, προώθησης και κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων εκμεταλευόμενη νέες αγορές.

Επιστροφή